Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova, la Cantemir

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Cantemir, a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova.

Delegaţii prezenţi la eveniment, l-au votat în unanimitate în funcţia de preşedinte a Organizaţiei Teritoriale Cantemir pe Dumitru Pasat, fiind siguri că este o persoană responsabilă şi curajoasă pentru a începe lupta politică.

Dumitru Pasat, în cuvîntul său de salut, a menţionat că este încrezut atît în succesul organizaţiei pe care o va conduce, cît şi în succesul Partidului, deoarece este o echipă demnă, care va reuşi să facă faţă situaţiei şi va deveni o forţă mobilizatoare, capabilă să înfrunte orice greutăţi şi să contribuie la scoaterea ţării din impasul în care am ajuns.

În cadrul Conferinţei, Organizaţia Teritorială Cantemir a înaintat şi a votat delegaţii pentru Congresul II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc la 17 noiembrie curent.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Cea de-a 27-a Organizaţie Teritorială de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale ai Partidului Popular din Republica Moldova au fost convocaţi într-o şedinţă de lucru