Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Cea de-a 27-a Organizaţie Teritorială de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Ungheni a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova. Evenimentul a întrunit mai mulţi delegaţi din întreg raionul, invitaţi şi reprezentanţi ai organelor de conducere centrale ai Organizaţiei de Tineret a partidului.

În funcţia de preşedinte a Organizaţiei de tineret Ungheni a fost aleasă Cristina Lozovan, care a mulţumit pentru încrederea şi susţinerea acordată, menţionînd că schimbarea în Republica Moldova trebuie şi poate fi adusă de către geraţia tînără, avînd suportul necondiţionat a celor mai în vîrstă. Tinerii trebuie să fie patrioţi ai neamului şi împreună să aducem viziuni şi gîndire nouă, atitudini şi responsabilitate pentru ceea ce facem, să schimbăm imaginea ţării.

Vicepreşedintele Organizaţiei de tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, Maxim Brăilă, prezent la Conferinţă, a specificat că echipa de la Ungheni este una puternică şi curajoasă, cu responsabilităţi pentru viitorul acestei ţări, viitor care trebuie creat aici, la noi acasă.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Conducerea Partidului Popular din Republica Moldova poate fi reprezentată de mai mulţi copreşedinţi Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Republica Moldova, la Cantemir