Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Conducerea Partidului Popular din Republica Moldova poate fi reprezentată de mai mulţi copreşedinţi

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conform noului proiect pentru Statutul Partidului Popular din Republica Moldova, care se va propune spre adoptare la Congresului II al formaţiunii, conducerea partidului va fi formata din mai mulţi copreşedinţi, fiecare avînd obligaţiuni individuale. Anume aceasta este opţiunea pe care îşi doreşte să meargă Partidul Popular în continuare.

Alexandru Oleinic, preşedintele Comitetului Organizatoric Republican al Partidului Popular din Republica Moldova a menţionat că aceasta este cea mai optimă cale de a uni cu adevărat o echipă experimentata, compatibilă şi competentă. Toate partidele politice din ţară sînt prea puternic personalizate, iar în momentul cînd dispare liderul, întreg partidul riscă să se piardă de pe arena politică.

În echipa Partidului Popular sînt foarte mulţi lideri care trebuie identificaţi şi care ar putea conduce formaţiunea spre realizarea scopurilor puse. Anume din aceste considerente, la etapa actual ar fi oportun ca în fruntea formaţiunii să vină o ehipa de copresedinti, cu experienţă vastă în administrare şi politică, iar scopul de bază este consolidarea Partidului si realizarea Programului politic care va fi primit de catre Congres,avind sarcina principal să implementeze ceea spre ce s-a tins pe parcursul mai multor ani de zile -bunastare,dezvoltare si stabilitate în societatea moldoveneasca.

Astfel, în cadrul Congresului II al Partidului Popular din Republica Moldova, care va avea loc la 17 noiembrie curent, se va hotărî aprobarea Statutului în redacţie nouă şi va fi identificată conducerea partidului.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Moldova la Găgăuzia Cea de-a 27-a Organizaţie Teritorială de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova