Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Moldova la Găgăuzia

|versiune pentru tipar||
PPRM / 8 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 3 noiembrie curent a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Găgăuzia.

La eveniment au participat mai mulţi delegaţi de pe teritoriul Unităţii Teritoriale Autonome şi reprezentanţi ai Comitetului Organizatoric Republican.

Alexandru Oleinic, în cuvîntul său de salut a menţionat că echipa teritorială este baza şi esenţa Partidului, fapt care impune consolidarea unui grup puternic, care va lupta pentru stabilitate politică, pentru consolidarea societăţii civice şi pentru formarea şi consolidarea clasei de mijloc.

Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Găgăuzia a Partidului Popular din Republica Moldova, în unanimitate a fost votat Petru Arnaut, care a specificat că este sigur de succesul echipei Partidului Popular din Republica Moldova deoarece în cadrul programului acestui Partid sînt promovate idei care au în prim plan bunăstarea cetăţenului şi prosperarea ţării noastre.

În cadrul Conferinţei, de asemenea, au fost înaintaţi şi aleşi delegaţii pentru Congresul II al Partidului, care va avea loc la 17 noiembrie curent.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular din Republica Moldova — o nouă forţă pe arena politică a ţării Conducerea Partidului Popular din Republica Moldova poate fi reprezentată de mai mulţi copreşedinţi