Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Partidul Popular din Republica Moldova — o nouă forţă pe arena politică a ţării

|versiune pentru tipar||
PPRM / 31 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Situaţia care s-a creat astăzi în Republica Moldova impune necesitatea de a crea pe arena politică a ţării o echipă nouă care ar deveni o alternativă pentru viitoarele alegerile. Ţara are nevoie de acestă alternativă, în care cetăţenii să aibă încredere şi să fie siguri într-o schimbare reală pentru Republica Moldova.

După fuzionarea formaţiunii politice Alianţa Moldova Noastră cu Partidul Liberal Democrat din Moldova în anul 2011, majoritatea echipelor din teritoriu, dar şi mulţi lideri ai partidului au rămas în afara activităţii politice. În condiţiile create, un grup de iniţiativă, în frunte cu Alexandru Oleinic, au aderat la Partidul Popular din Republica Moldova, cu scopul de a-şi duce la bun sfîrşit cele începute cîndva.

Acest nou partid politic este o formaţiune de centru, avînd la bază Doctrina Populară, cu vocaţie europeană, care militează pentru edificarea în Republica Moldova al statului de drept, democrat şi modern, în conformitate cu principiile generale ale Constituţiei Republicii Moldova. Scopul de bază al acestei noi formaţiuni este de a uni o echipă competitivă, compatibilă, care ar putea să implementeze ceea spre ce s-a tins pe parcursul mai multor ani de zile -bunastare,prosperitate şi liniştea în societatea noastră.

Astfel, astăzi, Partidul Popular din Republica Moldova şi-a consolidat echipe teritoriale în 26 raioane, avînd peste 5000 de membri in mai mult de 530 organizatii primare.

Pentru data de 17 noiembrie curent, este preconizată desfăşurarea Congresului II al Partidului Popular, la care se propune modificarea Statutului şi Programului politic al partidului.

Totodată, la Congres se va schima structura conducerii Partidului, în acest scop existînd mai multe opţiuni aşa cum ar fi alegerea unui singur preşedinte, sau identificarea mai multor lideri, copreşedinţi, fiecare avînd obligaţiunile si responsabilitati egale.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Constituirea Organizaţiei Teritoriale sectorul Botanica a Partidului Popular din Moldova Organizaţie Teritorială a Partidului Popular din Moldova la Găgăuzia