Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Constituirea Organizaţiei Teritoriale sectorul Botanica a Partidului Popular din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 31 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 30 octombrie curent, la Chişinău a avut loc Conferinţa de Constituirea a Organizaţiei Teritoriale sectorul Botanica. Delegaţii prezenţi la eveniment au propus ca în funcţia de Preşedinte a Organizaţiei sectorului Botanica Chişinău să fie ales Alexandru Cuzneţov. Această candidatură a fost susţinută în unanimitate.

Astfel, în cuvîntul său de salut, Alexandru Cuzneţov a mulţumit delegaţilor sectorului Botanica pentru încrederea acordată şi a menţionat că va depune toate eforturile pentru a menţine echipa creată şi pentru a atrage cît mai mulţi membri oneşti şi curajoşi, care sînt gata să se avînte în lupta politică pentru stabilitatea şi prosperitatea Republicii Moldova.

Alexandru Oleinic, prezent la Conferinţă, a felicitat echipa sectorului Botanica, dorindu-le succese în munca pe care o vor depune pentru a crea un viitor stabil şi posper aici, la noi acasă. Partidul Popular are nevoie de astfel de echipe, cu persoane mobilizate,curajoase, care nu sînt indiferente de viitorul Republicii Moldova şi vor depune toate eforturile pentru a uni naţiunea civică moldoveneasca în jurul unei idei naţionale, care este cetăţeanul şi prosperitatea Republicii Moldova.

Constituirea Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru, Chişinău

Conferinţa de Constituirea a Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru Chişinău, a avut loc la 24 octombrie curent şi a întrunit peste 90 de delegaţi şi invitaţi din Municipiu.

Alexandru Oleinic, prezent la eveniment, a specificat că scopul de bază al Partidului Popular din Moldova este de a uni o echipă competitivă, compatibilă, care ar putea să implementeze ceea spre ce s-a tins pe parcursul mai multor ani de zile — echilibrul şi liniştea în societatea noastră. De aceea organizaţia care s-a format în sectorul Centru al capitalei trebuie să depună tot efortul pentru a identifica acei oameni curajoşi şi demni de lupta politică pe care o începe Partidul Popular.

Preşedintele Organizaţiei Primare a oraşului Codru, Vladimir Popa, a propus ca în funcţia de Preşedinte a Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru, Chişinău, a Partidului Popular din Moldova, să fie aleasă Nina Talmaci, fiind o persoană responsabilă şi cu spirit de echipă. Aceeaşi candidată a fost susţinută şi de către Preşedintele Organizaţiei de Tineret a sectorului Centru, Maxim Brăilă.

Astfel, în unanimitate, Nina Talmaci a fost aleasă în funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale sectorul Centru Chişinău.

În cuvîntul său de salut, Nina Talmaci a mulţumit delegaţilor la Conferinţă pentru încredere şi susţinere, specificînd că este încrezută de alegerea pe care a făcut-o atît ea, cît şi toţi cei prezenţi în sală şi este mîndră de faptul că va activa în echipa Partidului Popular din Moldova care este o echipă onestă şi luptătoare.

Totodată, în cadrul Conferinţei au fost alese organele de conducere ale Organizaţiei Teritoriale din sectorul Centru al Chişinăului şi delegaţii la Congresul II al Partidului Popular, care va avea loc la 17 noiembrie curent.

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Străşeni a Partidului Popular din Moldova

La Străşeni, a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale a Partidului Popular din Moldova.

Pe ordinea de zi a evenimentului a fost alegerea Preşedintelui Organizaţiei Teritoriale Străşeni, algerea organelor de conducere a acestei organizaţii şi desemnarea delegaţilor la Congresul II al partidului, care va avea loc la 17 noiembrie curent.

Prezent la conferinţă, Alexandru Oleinic a specificat că scopul major al Partidului la etapa actuală este de a uni o echipă competitivă, curajoasă, care va lupta în continuare pentru o dezvoltare reală a ţării noastre şi un viitor stabil pentru tinerii din Moldova.

În funcţia de preşedinte a Organizaţie Teritoriale Străşeni a Partidului Popular din Moldova, în unanimitate a fost aleasă Galina Burcă, menţionînd că pentru a te avînta în lupta politică trebuie să fii curajos, să ai o viziune clară a viitorului şi capacitatea de a genera soluţii, care să contribuie la consolidarea societăţii. Organizaţia Teritorială Străşeni va susţine ideile Partidului Popular şi va veni cu strategii de dezvoltare atît a raionului, cît şi a întregii ţări.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Un consilier raional de la Rîşcani a aderat la Partidul Popular din Moldova Partidul Popular din Republica Moldova — o nouă forţă pe arena politică a ţării