Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Un consilier raional de la Rîşcani a aderat la Partidul Popular din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 31 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Consilierul Partidului Liberal Democrat din raionul Rîşcani, Dl. Vasile Guţu a declarat în timpul şedinţei Consiliului Raional din dimineaţa zilei de 30 octombrie curent, retragerea sa din fracţiunea PLDM şi aderararea la Partidul Popular din Moldova.

Vasile Guţu, a specificat că principalul motiv al aderării sale la echipa Partidului Popular este faptul că valorile care se găsesc în Programul Partidului coincid cu valorile personale. El susţine ideile şi propunerile cu care vine Partidul Popular, în vederea implementrăii bunăstării, prosperităţii şi liniştii în societatea noastră.

Totodată, Vasile Guţu a menţionat că este mîndru de faptul că colegii din Partidul Popular i-au încredinţat conducerea echipei teritoriale de la Rîşcani şi va depune toate eforturile pentru a uni o echipă competitivă şi curajoasă.

În acelaşi context, el a specificat că în activitatea sa de consilier raional, va susţine în continuare Alianţa pentru Integrare Europeană, reprezentînd însă Partidul Popular din Moldova.

Echipa Partidului Popular din Moldova îl susţine pe Vasile Guţu fiind sigură că alegerea sa a fost una corectă, iar împreună vom munci pentru a construi o ţară prosperă prin consolidarea societăţii civile, stabilitate politică, creştere economică şi bunăstare a cetăţenului.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

S-a constituit Organizaţia Teritorială Anenii Noi a Partidului Popular din Moldova Constituirea Organizaţiei Teritoriale sectorul Botanica a Partidului Popular din Moldova