Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

S-a constituit Organizaţia Teritorială Anenii Noi a Partidului Popular din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 22 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Conferinţa de Constituire a Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi a Partidului Popular din Republica Moldova a avut loc la 21 octombrie curent şi a găzduit mai mulţi delegaţi din întreg raionul.

În cadrul evenimentului au fost alese organele de conducere ale Organizaţiei Teritoriale Anenii Noi şi în unanimitate în funcţia de Preşedinte a Organizaţiei a fost aleasă Nadejda Coman.

În cuvîntul său de salut, Nadejda Coman a menţionat că are o deosebită încredere în echipa de la Anenii Noi, fiind sigură că aici se găsesc persoane cu verticalitate, demne de încredere şi apreciere.

Situaţia în care se află la moment atît raionul Anenii Noi, cît şi întreaga ţară impune formarea unei echipe noi, care va uni naţiunea civică în jurul unei idei naţionale şi care va lupta pentru prosperitatea ţării şi bunăstarea cetăţeanului.

Echipa de la Anenii Noi a Partidului Popular din Moldova este o echipă consolidată, cu angajamente şi responsabilităţi pentru viitor, care va susţine Programul Partidului şi care va veni cu iniţiative atît pentru dezvoltarea raionului, cît şi a întregii ţări.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

A avut loc Conferinţa Naţională a Tinerilor Partidului Popular din Moldova Un consilier raional de la Rîşcani a aderat la Partidul Popular din Moldova