Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc Conferinţa Naţională a Tinerilor Partidului Popular din Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 22 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 20 octombrie curent, la Chişinău, a avut loc Conferinţa Naţională a Tinerilor Partidului Popular din Republica Moldova. În cadrul evenimentului au fost alese organele de conducere a Organizaţiilor de Tineret şi au fost adoptate documentele statutare interne.

Preşedintele Organizaţiei de Tineret sectorul centru, Chişinău, Maxim Brăilă a propus ca în funcţia de Preşedinte a Organizaţiilor de Tineret a Partidului să fie ales Ian Lisnevschi. Această propunere a fost susţinută de către toţi delegaţii la Conferinţă şi astfel, în unanimitate, Ian Lisnevschi a fost ales Preşedintele Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova. În cuvîntul său de salut, Ian Lisnevschi a mulţumit tuturor pentru încredere şi apreciere, specificînd că echipa de tineri a partidului îşi propune să transforme Republica Moldova într-un stat modern, în care oamenii să aibă o viaţă demnă şi asigurată. Astăzi viaţa a devenit o luptă în care trebuie să manifeşti cît mai multă putere, răbdare şi străduinţă pentru a învinge, pentru a ajunge la clipa cînd tînărul va putea sta vertical în faţa propriului destin, în faţa societăţii căreia îi aparţine, ştiind că nu poate fi lovit de corupţie, inegalitate sau lipsă de bani.

Noi chemăm nu la luptă contra unui partid sau contra guvernării, noi chemăm la luptă pentru un trai decent aici, în Moldova, pentru libertatea care este importantă pentru fiecare om şi care este valoarea fundamentală a Partidului Popular din Republica Moldova.

Alexandru Oleinic, prezent la Conferinţă, l-a felicitat pe noul Preşedinte al Organizaţiei de Tineret, menţionînd că schimbarea aşteptată atît de mult de toţi poate fi obţinută doar prin lupta politică, de aceea nu trebuie să fim indiferenţi de ceea ce ne înconjoară, trebuie să ne dorim nouă şi celor din jur o viaţă mi bună, un viitor clar, stabil, aici la noi acasă. Necătînd la toate greutăţile prin care trece Moldova, schimbarea o pot face doar tinerii, cu susţinerea necondiţionată a celor mai vîrstnici. Pentru aceasta trebuie să muncim împreună pentru a forma o echipă unită şi responsabilă.

La moment, Partidul Popular din Republica Moldova are formate Organizaţii de tineret în 27 raioane ale ţării şi peste 2000 membri. Aceştia se identifică prin fapte personale ca fiind persoane demne de încrederea şi aprecierea cetăţenilor. Echipa Partidului Popular din Republica Moldova este o echipă de succes, care va face totul pentru a transforma societatea în una prosperă şi liberă, în care statul se va afla în serviciul cetăţeanului, o societate cu care toţi se vor putea mîndri.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

S-a constituit Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Moldova, sectorul Rîşcani S-a constituit Organizaţia Teritorială Anenii Noi a Partidului Popular din Moldova