Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

S-a constituit Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Moldova, sectorul Rîşcani

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 octombrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La Chişinău, a avut loc Conferinţa de Constituire a Organizaţiei de Tineret a Partidului Popular din Moldova, sectorul Rîşcani.

În cadrul evenimentului, tinerii au specificat că au o deosebită încredere în forţele Partidului Popular şi îşi pun toată speranţa într-un viitor mai bun pentru ţara în care trăiesc. În acelaşi context, ei au menţionat că pentru o dezvoltare durabilă a Republicii Moldova trebuie îmbinate forţele tinerilor şi a seniorilor într-o politică onestă şi calitativă, bazată pe cerinţele actuale atît ale tinerilor cît şi a întregii societăţi.

Totodată, pe ordinea de zi a Conferinţei a fost alegerea Preşedintelui Organizaţiei de Tineret a sectorului Rîşcani, care în unanimitate a fost votat, Vasile Juravschi.

În cuvîntul său de salut, Vasile Juravschi a felicitat toţi membrii acestei organizaţii, dorindu-le succese în lupta politică, curaj şi încredere că vor putea aduce schimbări bune pentru viitorul acestei ţări.

În acelaşi timp, în cadrul Conferinţei, au fost aleşi delegaţii din partea Organizaţiei de Tineret sectorul Rîşcani, pentru Conferinţa Naţională a Tinerilor Partidului Popular, care va avea loc la 20 octombrie curent.

Serviciul de presa PPRM
Sursa: www.pprm.md

Răspuns la protestele fermierilor… A avut loc Conferinţa Naţională a Tinerilor Partidului Popular din Moldova