Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Partidul Popular solicită organizarea unei şedinţe extraordinare lărgite a Consiliului Superm de Securitate a Republicii Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 19 noiembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Semnalele privind extinderea corupţiei în cele mai înalte eşaloane de stat, lansate la sfîrşitul săptămînii trecute, de către Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, sunt un motiv serios pentru organizarea unei şedinţe extraordinare, lărgite, a Consiliului Suprem de Securitate, consideră reprezentanţii Partidului Popular din Moldova.

Experţii acestei formaţiuni politice susţin că în situaţia actuală, cînd partenerii de alianţă şi opoziţia parlamentară au lansat, în ultimele luni, o serie de învinuiri reciproce ce ţin de implicarea în acte de corupere, contrabandă şi alte activităţi eocnomice ilicite, şeful statului poate deveni principalul catalizator pentru a lupta eficient cu corupţia.

La sfîrşitul săptămînii trecute a avut loc al II-lea Congres al Partidului Popular din Moldova la care au participat 350 de delegaţi din partea a 29 de organizaţii teritoriale PPRM, UTA Găgăuzia, municipiul Chişinău şi Bălţi. În cadrul acestei reuniuni au fost aprobate o serie de obiective pentru perioada imediat următoare, în special, furnizarea soluţiilor de alternativă pentru o guvernare mai eficientă.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular a ales formatul conducerii organizaţiei şi a trasat obiectivele pentru perioada imediat următoare în cadrul Congresului care a avut loc la Chişinău Agricultura — ramură prioritară a economiei naţionale