Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Act de vandalism asupra sediului Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 decembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

În seara zilei de 22 decembrie curent, la Ungheni a avut loc un act de vandalism asupra sediului Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova.

Astfel, au fost distruse drapelul Republicii Moldova şi cel al Partidului, iar panoul cu denumirea Organizaţiei Teritoriale a fost dat jos şi deteriorat.

Partidul Popular din Republica Moldova consideră că acest act de vandalism reflectă situaţia alarmantă în care se află societatea. Radicalizarea domeniului politic, criza economică şi sărăcia duce la scăderea culturii politice şi creşterea nivelului intoleranţei în rîndul cetăţenilor. Este şi mai alarmant faptul că se produce radicalizarea tinerilor, ceea ce reflectă criza politicilor guvernamentale în domeniul educaţiei şi culturii. Vandalizarea simbolurilor de stat este o crimă foarte sensibilă şi serioasă la care organele de drept trebuie să atragă o atenţie deosebită.

Partidul Popular din Republica Moldova aminteşte de necesitatea unor relaţii civilizate şi tolerante în societatea, în calea spre integare Europeană.

Partidul Popular cere organelor competente republicane şi din raionul Ungheni să identifice persoanele care au săvîrşit acest act de vandalism şi să fie pedepsite conform legii.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

A avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova Protecţia mediului — parte componentă a dezvoltării economice