Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

A avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 24 decembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

La 22 decembrie curent, la Chişinău a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova.

Principalele subiecte discutate pe ordinea de zi a şedinţei au fost cooptarea noilor membri ai Consiliului Politic Naţional, alegerea membrilor Biroului Permanent Central, constituirea Comisiilor Permanente a Consiliului Politic şi alte întrebări.

Astfel, în cadrul Consiliului Politic Naţional, au fost formate 8 Comisii de lucru care întrunesc toate domeniile de activitate: Comisia pentru agricultură, dezvoltare rurală şi protecţia mediului; Comisia pentru politici economice, financiare, infrastructură şi domeniul de afaceri; Comisia pentru educaţie şi cultură; Comisia pentru relaţii externe şi integarre europeană; Comisia pentru justiţie, organele de drept şi siguranţa cetăţeanului; Comisia pentru tineret şi sport; Comisia pentru sănătate, familie şi protecţie socială; Comisia pentru administrare publică şi dezvoltare teritorială.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului Politic, Alexandru Luncari, a fost ales în funcţie de Secretar General al Partidului Popular din Republica Moldova.

Astfel, membrii Consiliului Politic Naţional au discutat problemele ce ţin de elaborarea planului de acţiuni al Partidului pentru anul 2013 şi au trasat obiectivele pentru perioada imediat următoare.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Organizaţia Teritorială Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova a participat la Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dezabilităţi Act de vandalism asupra sediului Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova