Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova a participat la Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dezabilităţi

|versiune pentru tipar||
PPRM / 14 decembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Ion Iavorski, Preşedintele Organizaţiei Teritoriale Floreşti a Partidului Popular din Republica Moldova, a participat la evenimentul organizat cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dezabilităţi. Cu ocazia acestei zile, la Floreşti au fost organizate mai multe activităţi pentru persoanele cu necesităţi speciale din raion. Evenimentul a fost susţinut de către Asociaţia Obştească de sănătate şi cultură pentru copii şi tineret Ungheraşul Fericirii, organizaţie care pe parcursul mai multor ani promovează îmbunătăţirea calităţii de viaţă a copiilor şi tinerilor cu necesităţi speciale şi copiilor şi tinerilor din familiile defavorizate social din Floreşti.

Ion Iavorski, a venit cu iniţiativa către Consiliul Raional Floreşti ca să permită colaboratorilor Asociaţiei Ungheraşul Fericirii să se deplaseze gratuit în transportul public din oraşul Floreşti, pentru a vizita familiile social vulnerabile şi familiile unde locuiesc persoane cu dezabilităţi. Această iniţiativă a fost acceptată şi aprobată de către Consiliul Raional Floreşti.

Partidul Popular din Republica Moldova pledează pentru garantarea principiului echităţii sociale, stimulînd participarea sectorului privat la soluţionarea problemelor sociale, prin promovarea legii privind activitatea de sponsorizare şi realizarea parteneriatul public-privat cu antrenarea reprezentanţilor grupurilor social defavorizate în elaborarea şi realizarea unor asemenea proiecte.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular din Republica Moldova solicită Procuraturii să investigheze cazul companiei Draexlmaier A avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova