Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Valorificarea patrimoniului tradiţional cultural şi susţinerea valorilor morale si spirituale ale naţiunii — principii de bază ale Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 27 decembrie 2012
Partidul Popular din Republica Moldova

Pentru a asigura dezvoltarea şi renaşterea unui stat, e nevoie nu numai de o economie şi de reforme structurale, dar — cel mai important — de un potenţial spiritual şi moral bazat pe valorile si tradiţiile strămoşeşti.

În acest sens Partidul Popular din Republica Moldova, pledează pentru:

Partidul Popular va promova cadrul legal pentru susţinerea mecenatului, a celor ce vor contribui la păstrarea şi restaurarea monumentelor istorice şi culturale, a lăcaşelor sfinte. Vor fi create condiţii pentru atragerea investiţiilor în domeniul turismului rural, pentru crearea infrastructurii adecvate standardelor internaţionale în domeniu. Vor beneficia de o atenţie sporită proiectele de înfiintare şi dezvoltare a centrelor culturale în localitaţile rurale, ce vor deveni centre de promovare şi de cultivare a valorilor cultural-artistice, precum şi proiectele de dotare a bibliotecilor publice.

Partidul Popular din Republica Moldova va dezvolta localităţile rurale prin promovarea valorilor cultural-naţionale şi a tradiţiilor seculare, prin susţinerea afacerilor şi a turismului rural.

Serviciul de presă PPRM
Sursa: www.pprm.md

Protecţia mediului — parte componentă a dezvoltării economice Mesajul de felicitare al Partidului Popular din Republica Moldova cu ocazia sărbătorilor de iarnă