Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Continuă şedinţele Consiliilor Politice Teritoriale a Partidului Popular din Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 4 februarie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În perioada 28 ianuarie — 4 februarie curent, au continuat şedinţele Consiliilor Politice, în alte Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova. Acestea s-au desfăşurat, de asemenea, cu participarea conducerii formaţiunii şi cu participarea activului din teritoriu.

Membrii Consiliilor Politice Teritoriale, au discutat pe marginea planului de acţiuni al anul 2013, care va constitui baza activităţii de mai departe a fiecărei Organizaţiei Teritorială în parte. Astfel, printre acţiunile de bază preconizate, pot fi menţionate: constituirea Organizaţiilor Primare în fiecare localitate rurală din ţară, coaptarea noilor membri şi promovarea Programului politic al formaţiunii.

Totodată, în cadrul şedinţelor Consiliilor, au fost constituite Organizaţiile Teritoriale de Femei a Partidului Popular din Republica Moldova şi au fost înaintate cîte patru reprezentante din fiecare raion pentru participarea la Conferinţa Republicană de constituire a Organizaţiei de Femei. Prin intermediul acestor organizaţii, femeile vor fi promovate în toate structurile Partidului şi se va susţine implicarea lor în politică.

Pe parcursul lunii ianuarie, Partidul Popular din Republica Moldova planifică organizarea şedinţelor Consiliilor Politice în toate Organizaţiile Teritoriale, cu scopul de a evalua activitatea acestora pînă la moment şi de a trasa obiectivele pentru perioada imediat următoare.

Sursa: www.pprm.md

Taxa pe colet — încă o acţiune împotriva principalului DONATOR al Moldovei Declaraţia Partidului Popular din Republica Moldova cu privire la situaţia social-politică din ţară, creată de Alianţa pentru Integrare Europeană