Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Şedinţa Biroului Permanent a OT PPRM Rîşcani

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În data de 9 aprilie, curent, a avut loc Şedinţa Biroului Permanent a tinerilor din sectorul Rîşcani, Chişinău. Pe ordinea de zi, au fost introduse chestiuni precum activitatea organizaţiei de tineret a sectorului în perioada 01.01.2013–05.04.2013 şi planificarea activităţilor pentru perioada imediat următoare. Şedinţa a fost prezidată de prim-vicepreşedintele OT PPRM, Maxim Braila.

Vasile Juravschi, preşedintele OT PPRM sectorul Rîşcani, prezentînd raportul de activitate, a remarcat că sectorul Rîşcani e o echipă consolidată, care a participat cu entuziasm la toate acţiunile de protest. Pe lîngă proteste, echipa a împărţit mărţişoare la începutul lunii martie locuitorilor din sector.

Un merit a Organizaţiei de Tineret din sectorul Rîşcani, este fracţiunea parlamentară a Partidului Popular din RM, din cadrul Parlamentului Tânărului Lider, reprezentată de 5 deputaţi: Juravschi Vasile, Gaina Diana, Isac Olga, Panfili Cristina, Alexandrov Cristina.

Printre acţiunile de bază planificate pentru perioada imediat următoare pot fi enumerate: cooptarea noilor membri; implementarea cu success a mai multor acţiuni, precum flashmob-uri, proteste, proiecte de tineret şi promovarea tinerilor lideri.

Sursa: liderii.md

Tinerii de la PPRM cer ADEVĂRUL Valeriu Cosarciuc la Moldova 1: Gospodăriile ţărăneşti trebuie să plătească un impozit agricol mai mic