Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Cadouri pentru copiii de la Gimnaziul-Internat nr. 2

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 aprilie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Zâmbete, bucurii şi cadouri au primit din nou copiii de la Gimnaziul-Internat nr. 2, din secorul Botanica al capitalei, din partea Organizaţiei de Tineret din Chişinău a Partidului Popular din Moldova.

Membrii Organizaţiei au hotărât să le aducă copiilor zâmbete şi bucurii, să le şteargă tristeţea şi singurătatea din priviri măcar pentru o zi. Şi aceştia la rândul lor au pregătit concursuri, poiezii şi s-au bucurat din plin de cadourile primite.

“Ne dorim să investim în copii şi în tineri, pentru că ei sunt viitorul Republicii Moldova şi ei sunt demni de o viaţă mai bună. Tot ce e mare începe cu ceva mic. Deoarece suntem un partid tânăr, noi am decis să ajutăm anume copiii, în limita posibilităţilor. Aceasta a fost o acţiune spontană, iar pentru viitor preconizăm să organizăm în mod sistematic astfel de acţini sociale. În mai puţin de un an de activitate, am vizitat deja mai multe orfelinate din Republica Moldova şi am creat câteva cluburi sportive”, a declarat Vasile Juravschi, preşedintele organizaţiei de tineret, sectorul Răşcani din capitală, a PPRM.

Organizaţia tinerilor a PPM vor continua acţiunea socială în mai multe case de copii din Moldova. “Este doar un început, un semnal de start pentu toţi tinerii din ţară, să fim alături de cei care au nevoie de susţinere şi dragoste — faptele bune spun mai mult şi sunt mai importante decât vorbele, dorim să vedem zâmbete şi bucurii pe chipurile copiilor nu doar în această zi”, a declarat un alt membru al PPRM, Olga

De menţionat că, Organizaţia Tineretului din Chişinău a Partidului Popular din Moldova nu este la prima acţiune de caritate de acest fel. O scânteie de bucurie au adus membrii organizaţiei şi pe chipurile copiilor de la orfelinatul de pe str.Cuza Vodă, din sectorul Botanica la 1 iunie, 2011, iar în 2012 au vizitat copiii de la Gimnaziul-Internat nr. 2.

Sursa: liderii.md

Membrii Partidului Popular angajaţi în acţiuni de salubrizare la Bălţi Valeriu Cosarciuc: Dezmăţul politic va provoca mai multe pierderi în agricultură decât seceta