Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Mesaj de felicitare din partea Liderului Partidului Popular din Republica Moldova, A. Oleinic, cu ocazia Zilei Libertăţii Presei

|versiune pentru tipar||
PPRM / 3 mai 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova îşi exprimă înaltul sentiment de recunoştinţă faţă de cei care aduc informaţia în casele noastre, cei care îi fac drum adevărului şi care îşi consacră timpul, minut cu minut, asigurării dreptului fundamental al cetăţeanului — dreptul la informaţie.

Onoarea de a informa societatea înseamnă în primul rind responsabilitate.

Ziua Libertăţii Presei este cu adevărat o sărbătoare acolo unde presa se vrea pe deplin liberă. Mass-media este lumina care scoate la vedre succesele, dar şi greşelile societăţii. Ea se sprijină pe oameni de o înaltă valoare morală, cu demnitate şi cu acel talent rar de a pune cuvîntul potrivit la locul potrivit.

În numele Partidului Popular, adresez cele mai sincere felicitări presei moldoveneşti, dorindu-i verticalitate, performanţă şi împlinire pe acest lung şi istovitor drum al jurnalismului.

Cu profund respect.

Alexandru OLEINIC,
lider al PPRM

Sursa: www.pprm.md

Partidul Popular din Republica Moldova va participa la alegerile locale anticipate Toţi oamenii cu inimă mare sînt aşteptaţi în continuare în cortul PPRM