Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

OT PPRM au depus flori la Complexul Memorial Eternitate

|versiune pentru tipar||
PPRM / 9 mai 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

A fost război… În data de 9 mai curent, Organizaţia de Tineret a Partidului Popular, împreună cu conducerea partidului au participat la acţiunile de comemorare a eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă în cel de-al doilea război mondial.

Peste 300 mii de locuitori ai Moldovei şi-au pierdut viaţa în acea perioadă. Zeci de mii dintre ei au căzut pe câmpul de luptă, fiind înrolaţi în armata sovietică şi alte zeci de mii înrolaţi în armata română.

In acest context, preşedintele OT PPRM, Ian Lisnevschi, a declarat că “victimele războiului nu pot fi ţinta acţiunilor politice. Au luptat pentru viaţa noastră, iar nouă ne rămîne doar să le purtăm cinstea. Vrem noi sau nu vrem, ei au luptat pentru un viitor mai bun, iar azi nu se face nimic altceva decît se ponegreşte memoria lor cu acţiuni politice murdare.”

Serviciul de presă a OT PPRM, reaminteşte că în acest an se împlinesc 68 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste, zi care a pus capăt celui mai sângeros război din istoria omenirii. Cu această ocazie, la Chişinău şi în alte localităţi din ţară au fost organizate acţiuni de comemorare a eroilor căzuţi pe câmpul de luptă.

Sursa: liderii.md

Toţi oamenii cu inimă mare sînt aşteptaţi în continuare în cortul PPRM OT PPRM a adresat scrisori Preşedintelui RM şi ex-Premierului