Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia de Tineret a PPRM: “Vrem preşedinte independent şi responsabil”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 15 mai 2013 | 
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, a organizat astăzi, 15 mai 2013, în faţa Preşedinţiei şi a sediului PLDM, un flash-mob, prin care au reamintit preşedintelui ţării, Nicolae Timofti şi preşedintelui PLDM, Vladimir Filat, că trebuie să dea un răspuns la scrisorile deschise depuse ieri. Tinerii PPRM cereau ca preşedintele să devină independent şi responsabil, să apere interesele poporului, nu interese de partid şi de grup ale politicienilor. În acelaşi timp, tinerii PPRM au atras atenţia fostului premier că şi-a trădat alegătorii prin nerespectarea promisiunilor de a construi o Moldovă fără comunişti, fără corupţie, o ţară prosperă.

Actuala guvernare este pe cale să distrugă visul european al Moldovei şi să distrugă ţara. După ce PLDM şi PCRM au votat în Parlament mai multe legi calificate de toţi liderii europeni ca fiind antidemocratice şi antieuropene, preşedintele Timofti le-a promulgat protejând interesele personale ale politicienilor şi contribuind astfel la izolarea Republicii Moldova.

Ian Lisnevschi, preşedintele Organizaţiei de Tineret a PPRM a declarat: “Preşedintele Republicii Moldova este garantul Constituţiei şi reprezentantul cetăţenilor, nu a grupărilor politice şi a coaliţiilor ca PCRM şi PLDM. Preşedintele a fost ales în funcţia supremă în stat şi a jurat că va apăra interesele cetăţenilor Republicii Moldova. A avut o şansă istorică de a scoate ţara din criza politică, în care ea s-a aflat atâţia ani. Când a depus jurământul, dumnealui a enumerat câteva priorităţi majore: va continua parcursul european al Moldovei, va respecta Constituţia şi va apăra statul de drept, va fi garantul stabilităţii şi se va strădui ca cetăţenii să aibă o viaţă mai bună”.

Tinerii au scandat lozinci, cum ar fi: PCRM şi PLDM rup ţara de UE!, Vrem preşedinte independent!

Amintim că ieri, 14 mai 2013, Organizaţia de Tineret PPRM, a depus două scrisori deschise, adresate preşedintelui RM, Nicolae Timofti şi preşedintelui PLDM, Vladimir Filat, prin care au cerut oprirea haosului politic şi batjocora faţă de cetăţeni.

Sursa: www.pprm.md

OT PPRM a adresat scrisori Preşedintelui RM şi ex-Premierului Declaraţia PPRM cu privire la situaţia din ţară şi propunerile pentru depăşirea crizei politice