Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM a lansat proiectul: “De la Gospodari pentru Gospodari”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 15 iulie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova, a cărui scop principal este bunăstarea poporului, implicarea oamenilor în procesele decizionale, conştientizînd importanţa satului ca pilon de bază al Republicii Moldova, a lansat un proiect social care are ca scop final dezvolzarea localităţilor rurale.

Proiectul cu genericul De la Gospodari pentru Gospodari, constă în iniţierea unui concurs de granturi mici pentru Organizaţiile Primare ale formaţiunii.

Membrii PPRM, au colectat donaţii, care vor fi oferite celor 32 localităţi rurale din ţară care vor fi selectate în urma concursului, pentru a implementa activităţi de ordin social, în localitate.

Partidul Popular, a realizat două proiecte pilot, a acestui concurs, în două localităţi diferite, pentru a testa iniţiativa. Astfel, în satul Visoca, raionul Soroca şi în satul Manta, raionul Cahul, au fost construite cîte o staţie de auobuze, iar preşedinţii Organizaţiilor Primare şi locuitorii, au rămas foarte mulţumiţi de acest gest.

Astfel, Organizaţiile Primare, care doresc să desfăşoare activităţi sociale în localitatea lor, pot aplica la acest concurs prin completarea formularelor de participare şi de buget, care pot fi descărcate de pe pagina noastră web: www.pprm.md. Aceste formulare, urmează să fie expediate pe adresa electronică: concurs.pprm@gmail.com, pînă la data de 15 septembrie 2013.

Prin acest proiect, PPRM, va demonstra că noi nu aducem doar promisiuni mari şi goale, dar începem cu lucruri mai mici, dar reale şi cu adevărat necesare pentru cetăţeni, cu forţe proprii şi nu din buzunarul statului. Pentru Partidul Popular, grija pentru cetăţeni este primordială.

Totodată, ne adresăm către toţi oamenii de bună credinţă, către toţi cei cărora satul le-a dat drum în viaţă, o educaţie bună, cei şapte ani de-acasă, să fie împreună cu noi, alături de oamenii de la sate, ce merită tot respectul şi plecăciunea noastră, ca împreună să ne construim viitorul.

Să nu uităm. Ţara, locuitorii ei, întotdeauna s-au mîndrit că sîntem buni gospodari, Să demonstrăm, aceasta prin fapte!

Să nu uităm despre esenţa cuvintelor marelui scriitor Lucian Blaga — “veşnicia s-a născut la sat”!

Sursa: www.pprm.md

Protest la Orhei, organizat de Partidul Popular din Republica Moldova Caravana PPRM a ajuns în alte trei localităţi din ţară