Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM îndeamnă Organizaţiile Primare să participe cît mai activ la concursul “De la gospodari pentru gospodari”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 26 iulie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova, îndeamnă toate Organizaţiile Primare să depună dosarele pentru participarea la concursul De la gospodari pentru gospodari, care are ca scop final dezvoltarea localităţilor rurale.

Amintim că acest proiect constă în iniţierea unui concurs de granturi mici pentru desfăşurarea activităţilor sociale în satele Republicii Moldova. Membrii PPRM, au colectat donaţii, care vor fi oferite celor 32 localităţi rurale din ţară care vor fi selectate în urma concursului, pentru a implementa activităţi de ordin social, în localitate.

Astfel, Organizaţiile Primare pot aplica la acest concurs prin completarea formularelor de participare şi de buget, care pot fi descărcate de pe pagina noastră web: www.pprm.md. Aceste formulare, urmează să fie expediate pe adresa electronică: concurs.pprm@gmail.com, pînă la data de 15 septembrie 2013.

Prin acest proiect, PPRM, va demonstra că noi nu aducem doar promisiuni mari şi goale, dar începem cu lucruri mai mici, dar reale şi cu adevărat necesare pentru cetăţeni, cu forţe proprii şi nu din buzunarul statului. Pentru Partidul Popular, grija pentru cetăţeni este primordială.

Sursa: www.pprm.md

Caravana PPRM cucereşte capitala Alexandru Oleinic: Spre regret, Ziua Constituţiei ne-a găsit cu drapelele uitate în depozite