Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPRM îşi ajută colegii de partid să depună dosarele la Universităţile din capitală

|versiune pentru tipar||
PPRM / 12 august 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Odată cu începerea admiterii din acest an, absolvenţii, membri ai PPRM, îşi depun dosarele la Universităţile din ţară. Aceştia sînt ajutaţi de colegii lor de partid, care locuiesc în Chişinău.

Astfel, tinerii PPRM sînt întîmpinaţi la gară, după care sînt conduşi la Universitatea la care intenţionează să-şi depună dosarul. În acelaşi timp, studenţii, sau chiar absolvenii acelor unversităţi le povestesc tinerilor cum au decurs studiile şi le dau poveţe viitorilor studenţi.

Organizaţia de Tineret a Partidului Popular, îndeamnă toţi tinerii care au nevoie de ghidare în depunerea dosarelor la facultăţi să se adreseze la tinerii PPRM, care sînt oricînd gata să ajute cu o vorbă şi o faptă.

Tinerii PPRM, îşi doresc, ca prin aceste acţiuni să demonstreze că sînt într-adevăr o echipă, sînt nu doar colegi de partid dar şi prieteni, iar prietenul, după cum bine ştim, la nevoie se cunoaşte.

Sursa: liderii.md

PPRM a colectat peste de 80 mii de semnături pentru alegerea Preşedintelui ţării prin vot direct Organizaţia de Tineret a PPRM felicită cu Ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului