Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

O nouă acţiune a Organizaţiei de Studenţi PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Studenţi a Partidului Popular din Republica Moldova a participat la o nouă acţine în cadrul proiectului Suntem alături de voi.

De această dată, tinerii s-au deplasat în comuna Grătieşti, municipiul Chişinău,pentru ca timp de o zi să fie alături de o bătrînică rămasă singură în această localitate. Şi de data aceasta, studenţii au ajutat la treburile casei: au măturat frunzele din curtea casei, au mutat lemnele pregătite pentru iarnă la loc uscat, au pregătit bucate, dar nu în ultimul rînd au stat la sfat cu femeia care destul de rar se bucură de atenţia celor din jur.

Igor Rascazov, preşedintele Organizaţiei de Studenţi PPRM, a menţionat că cineva ar considera aceste acţiuni mai puţin importante şi lipsite de folos, dar ele sînt parte a vieţii acestor oameni la care vine echipa de tineret ca să le deschidă uşa. Pentru aceşti bătrîni, vizita unor copii absolut străini, care îi ajută cu lucruri de prima necesitate, este un eveniment ieşit din comun. Anume din aceste considerente, acţiunile vor continua, iar finalul acestui proiect va fi cu mari surprize pentru toti.

În acelaşi context, Iunona Grini, membră a echipei studenţilor, a specificat că pentru ea personal deja a devenit o bună tradiţie să ajute persoanele nevoiaşe, pe cei uitaţi de toţi, iar pe viitor chiar intenţionează să lanseze pe cont propriu un proiect prin care ar sensibiliza cetăţenii să ajute oamenii din păturile social-vulnerabile.

Andrei Tihii a declarat că este mîndru de sine pentru că participă la proiectul Suntem alături de voi, adăugînd că şi- ar dori ca la bătrîneţe şi el să fie vizitat de astfel de tineri, precum sînt cei de la Partidul Popular.

Printre participanţii noi la acest proiect s-au regăsit Gheorghe Matcaş, Tatiana Rusu şi Tudor Haruţa, care au menţionat că deşi participă pentru prima dată la un astfel de proiect, cu siguranţă nu este şi ultima.

Amintim că anterior, Organizaţia de Studenţi PPRM au mai vizitat casele unor bătrîni din raioanele Străşeni şi Anenii Noi.

Sursa: www.pprm.md

PPRM susţine că există timp suficient ca Parlamentul să modifice sistemul electoral şi să renunţe la imunitatea deputaţilor Membrii Biroului Permanent Central PPRM s-au convocat în şedinţă