Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Membrii Biroului Permanent Central PPRM s-au convocat în şedinţă

|versiune pentru tipar||
PPRM / 29 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

La sediul central al Partidului Popular din Republica Moldova a avut loc şedinţa Biroului Permanent Central al formaţiunii. Membrii Biroului au discutat pe marginea mai multor subiecte, printre care activitatea Organizaţiilor Teritoriale privind crearea şi consolidarea structurilor de partid în teritoriu, pornind de la prevederile Planului de acţiuni al PPRM pentru anul 2013. La moment, Partidul Popular din Republica Moldova are consolidate echipe în 32 de Unităţi Administrativ Teritoriale din ţară, din cele 35 existente, totodată fiind constituite Organizaţii Primare în peste 80 la sută din satele Republicii Moldova. Prin Hotărîrea Biroului Permanent Central, au fost sensibilizaţi preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale pentru a constitui echipe PPRM în toate localităţile rurale din ţară.

Un alt subiect discutat în cadrul şedinţei a ţinut de campania de colectare a semnăturilor Tu alegi preşedintele ţării. Pînă la moment, au fost colectate peste 100 mii de semnături din întreaga ţară. Majoritatea rioanelor s-au încadrat activ în Campania de colectare a semnăturilor. De exemplu în raionul Anenii Noi, de la începutul campaniei, s-au colectat peste 6 mii de semnături, Drochia — peste 6 mii, Cantemir — peste 5 mii, Ialoveni — peste 5 mii, etc. Partidul Popular anunţă continuarea acestui proiect şi cheamă cetăţenii Republicii Moldova să se implice activ şi să semneze pentru modificarea Constituţiei, astfel încît Preşedintele ţării să fie ales direct de popor şi nu de clasa politică.

În cadrul şedinţei Biroului Permanent Central s-au pus în discuţie şi rezultatele actibităţii Organizaţiei de Tineret PPRM, fiind prezentat un raport de activitate. Atît în raioane, cît şi la nivel central, sînt consolidate echipe de tineret care promovează şi implementează diverse proiecte sociale, menite să formeze o imagine pozitivă atît pentru echipa de tineret, cît şi pentru formaţiunea PPRM în ansamblu.

Totodată, prin Hotărîrea Biroului Permanent Central s-a decis ca în cadrul Partidului Popular să fie constituite Organizaţii de Fermieri şi Veterani, menite să consolideze echipele din teritoriu şi să promoveze imaginea formaţiunii.

La finalul şedinţei, Alexandru Oleinic, Liderul PPRM, a mulţumit membrilor Biroului Permanent pentru activitate şi implicare, menţionînd că echipa Partidului Popular trebuie să fie identificată prin unitate şi responsabilitate faţă de scopurile pe care ni le-am propus ca formaţiune şi faţă de încrederea pe care ne-o acordă cetăţenii.

Sursa: www.pprm.md

O nouă acţiune a Organizaţiei de Studenţi PPRM Alexandru Oleinic: Imunitatea este dreptul deputatului la libera exprimare şi onoarea de a fi în slujba cetăţenilor