Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

În sectorul Rîşcani s-a constituit Organizaţie Teritorială a PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 30 octombrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Conducerea Partidului Popular din Republica Moldova a participat la Conferinţa de constituire a Organizaţiei Teritoriale sectorul Rîşcani, municipiul Chişinău.

În cadrul şedinţei, membrii Organizaţie Teritoriale şi-au exprimat încrederea în scopurile pe care şi le-a propus Partidul Popular şi în puterea de a atinge aceste scopuri, menţionînd că sînt mîndri să facă parte din echipa acestei formaţiuni, care se identifică prin unitate şi responsabilitate unul faţă de altul şi mai ales faţă de cetăţenii care au încredere în PPRM.

Cei 80 de membri ai Organizaţiei Teritoriale sectorul Rîşcani şi-au ales preşedintele, votîndu-l în unanimitate pe Andrei Slivinschi. Acesta a mulţumit pentru încrederea acordată şi a specificat că adevăratul succes al unei formaţiuni politice constă în echipa pe care reuşeşte să o consolideze. Anume din acest considerent a ales calitatea de membru al PPRM, fiind sigur că aici va găsi oameni gospodari şi cu adevărat cointeresaţi de soarta cetăţenilor şi a Republicii Moldova.

Valeriu Cosarciuc, Copreşedintele Partidului Popular, fiind prezent la întîlnire, a dorit succes echipei nou formate, fiind sigur că va avea rezultate frumoase şi va promova o imagine pozitivă a întregii formaţiuni.

Astfel, echipa sectorului Rîşcani a pornit în lupta politică alături de ceilalţi membri ai Partidului Popular, fiind convinşi că încrederea pe care o acordă cetăţenii unui partid politic se cîştigă cu greu, dar rămîne a fi cel mai important rezultat.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Imunitatea este dreptul deputatului la libera exprimare şi onoarea de a fi în slujba cetăţenilor Declaraţia PPRM în legatură cu evenimentele din 3 noiembrie care vor avea loc în PMAN