Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Proiectul PPRM “Suntem alături de voi” este tot mai solicitat în satele Moldovei

|versiune pentru tipar||
PPRM / 6 noiembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

În urma vizitei studenţilor Partidului Popular la Străşeni, tinerii PPRM au fost solicitaţi în localitatea Negreşti din acelaşi raion, de către o prietenă a femeii pe care studenţii au ajutat-o.

Astfel, înarmaţi cu bună dispoziţie, tinerii PPRM au mers în vizită la bunica Zinaida, pe care au ajutat-o să sape cele două grădini pe care le are pe lîngă casă. Totodată, băieţii au cărat la loc uscat lemnele din preajma casei şi alte obiecte grele care trebuiau puse la locul lor.

Igor Rascazov, preşedintele Organizaţiei de Studenţi, a menţionat că pentru întreaga echipă este un succes remarcabil şi o adevărată plăcere să ştie că oamenii deja îi cunosc şi singuri îi cheamă să-i ajute. Prin aceasta se demonsterază că acest proiect are viitor, iar oamenii care au nevoie într-adevăr de ajutor se bucură de fiecare vizită a tinerilor.

Ceilalţi membri ai echipei — Gheorghe Matcaş, Andrei Tihii şi Iunona Grini — au rămas plăcut surprinşi de atitudinea oamenilor faţă de acest proiect şi faţă de echipa tudenţilor PPRM, care îi aşteaptă cu drag în vizită. Acest fapt a fost demonstrat încă odată de bunica Pelaghia din oraşul Străşeni, care a fost ajutată deja de tineri, iar în drum spre Negreşti, ei au trecut să o vadă. Aceasta i-a întîmpinat cu lacrimi în ochi, spunîndu-le că astăzi se întîlnesc tot mai puţini oameni cu inimă mare, care sînt gata să ajute fără bani şi fără a cere ceva în schimb, iar tinerii PPRM vor fi mereu aşteptaţi în casele oamenilor care au nevoie de acest ajutor.

Buncuţa din Negreşti le-a mulţumit la sfîrşit tinerilor pentru ajutor, le-a dorit studenţilor succes la învăţătură şi şi le-a spus în şoaptă că uşile casei ei vor fi întotdeauna deschise pentru tinerii Partidului Popular.

Sursa: www.pprm.md

Echipa PPRM alături de opţiunea poporului PPRM intră în topul încrederii populaţiei