Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia de Tineret PPRM a lansat un nou proiect social

|versiune pentru tipar||
PPRM / 11 noiembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Acţiunea Verde este un nou proiect social lansat de Organizaţia Teritorială de Tineret sectorul Rîşcani, Chişinău, a Partidului Popular din Republica Moldova, prin care, tinerii îşi doresc să promoveze protecţia mediului înconjurător şi un mod sănătos de viaţă.

Prima ţintă a proiectului a fost parcul Rîşcani — Ciocana, unde au fost colectate deşeurile menajere. Tinerii care au participat la acţiune au dorit să motiveze locuitorii din această regiune ca să păstreze parcul curat, ceea ce creează o atmosferă mai plăcută şi un aier mai curat. Totodată, tinerii au vrut să mobilizeze trecătorii ca să le urmeze exemplul şi în loc să arunce o hîrtie, să ridice una care deja stă aruncată. Unii trecători au rămas chiar impresionaţi de intenţia tinerilor, menţionînd că astfel de acţini benevole se întîlnesc cam rar şi chiar i-au încurajat să continuie aceste fapte şi în alte parcuri. Însă au existat şi dintre cei care au trecut cu indiferenţă pe alături, considerînd neimportante astfel de acţiuni. Cu toate acestea, tinerii PPRM au rămas mulţumiţi cînd în urma lor a rămas un parc curat şi frumos amenajat.

Vasile Juravschi, preşedintele Organizaţiie Teritoriale de Tineret, sectorul Rîşcani, a menţionat că această a fost prima acţiune în cadrul acestui proiect, iar tinerii din echipa sa vor continua cu astfel de acţiuni şi în alte sectoare ale Chişinăului, pentru a demonstra locuitorilor acestui oraş că implicarea personală contează cel mai mult, iar atitudinea cu care trăim în localitate, ne modelează pînă al urmă întreaga viaţă.

Sursa: www.pprm.md

Studenţii PPRM în ajutor la bunica Marfa Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului