Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Studenţii PPRM în ajutor la bunica Marfa

|versiune pentru tipar||
PPRM / 11 noiembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Studenţi a Partidului Popular din Republica Moldova a ajuns în satul Puhoi, raionul Anenii Noi, unde au ajutat-o pe bunica Marfa, în cadrul proiectului “Suntem alături de voi”.

După cum menţionează tinerii, acest proiect este promovat atît de frecvent, deoarece în ţară trăiesc foarte mulţi bătrîni care au rămas singuri şi au nevoie de o mînă de ajutor, iar tinerii PPRM îşi doresc să ajungă în fiecare casă, unde se simte nevoia de a fi prezenţi.

Şi de această dată, studenţii PPRM au fost primiţi cu căldură din partea gazdei, dar mai ales cu mare nerăbdare, deoarece, după cum a menţionat bătrîna, iarna deja bate în prag, iar din cauza neputinţei, la ea în ogradă încă mai stăteau frunzele nemăturate şi grădina nesăpată. Astfel, tinerii imediat s-au apucat de treabă şi pînă la sfîrşitul zilei, au pregătit ograda bunicăi de venirea iernii: au cărat lemnele, au făcut ordine în cămară, au săpat grădina şi au măturat ograda. Însă înainte de a pleca, bătrîna s-a cam întristat că rămîne din nou singură, de aceea tinerii i-au spus că vor veni în vizită.

Tinerii care promovează acest proiect au promis că ei vor continua să meargă în ajutorul bătrînilor şi se vor strădui să fie alături de toţi cei care au nevoie de ei.

Sursa: www.pprm.md

PPRM intră în topul încrederii populaţiei Organizaţia de Tineret PPRM a lansat un nou proiect social