Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tot mai mulţi oameni se alătură proiectului PPRM “Un dar naşte un zîmbet”

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

După lansarea celei dea 5-a ediţii a proiectului “Un dar naşte un zîmbet”, tot mai mulţi cetăţeni s-au alăturat echipei PPRM, dăruind jucării, hăinuţe şi încălţăminte copiilor orfani. Astfel, duminica aceasta, echipa de tineret PPRM a instalat din nou cortul umanitar în centrul capitalei. Înarmaţi cu zîmebete şi voie bună, tinerii au dansat, au desenat împreună cu copiii şi au creat atmosferă de sărbătoare. Tot mai multe persoane se apropiau de boxa PPRM şi o umpleau cu diferite cadouri pentru cei mai mici. Unii trecători care nu ştiau despre acţiune au promis că vor veni şi ei cu daruri neapărat.

Ian Lisnevschi, preşedintele Organizaţiie de Tineret PPRM, a menţionat că echipa sa va extinde acest proeict în toate raioanele ţării, unde la fel se vor colecta bunuri pentru copiii de la orfelinate. “Considerăm că o astfel de acţiune civică este foarte importantă pentru toţi cetăţenii Republicii Moldova, deoarece doar astfel putem să ne identificăm ca oameni cu sufletul mare, cărora le pasă de cei care trăiesc lăngă noi dar nu sînt tot atît de fericiţi”, a spus liderul tinerilor.

Oamenii care au adus cadouri pentru copii au specificat că astfel de acţiuni sînt binevenite pentru întreaga societate, nu doar pentru copiii care vor beneficia de pe urma acesteia, deoarece astfel noi ne mobilizăm şi devenim mai uniţi pentru o cauză nobilă.

Reamintim că Campania Umanitară Un dar naşte un zîmbet se află la cea de a 5-a ediţie. Cortul umanitar va fi amplasat în fiecare duminică între orele 1200 şi 1400, în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet. Iar în ajunul sărbătorilor de iarnă toate fondurile colectate vor fi aduse în dar copiilor de la Gimnaziul Internat nr 2 din Chişinău, în cadrul unui concert de caritate. Doritorii de a aduce cadouri pentru copii, de asemenea se pot apropia la sediul PPRM, str. Columna 106 B.

Sursa: www.pprm.md

Acţiunea PPRM “Sîntem alături de voi” devine tot mai solicitată Alexandru Oleinic: Garantarea depozitelor bancare de către stat — unica soluţie pentru atragerea remitenţelor în economia Republicii Moldova