Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Acţiunea PPRM “Sîntem alături de voi” devine tot mai solicitată

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 decembrie 2013
Partidul Popular din Republica Moldova

Organizaţia de Studenţi a Partidului Popular din Republica Moldova continuă proiectul “Sîntem alături de voi”, venind în ajutor cetăţenilor care au nevoie de acesta. Dacă pînă la moment tinerii au mers în vizită doar la bătrîneii din satele Moldovei pe care i-au ajutat la treburile casei, de această dată, echipa PPRM a vizitat-o pe o femeie din comuna Nimoreni, raionul Ialoveni, mama a doi copii micuţi.

Din motiv că grija pentru copii îi ia prea mult timp, iar soţul este plecat peste hotare pentru a cîştiga un ban pentru familie, doamnei Victoria din Nimoreni nu-i ajunge timp să se ocupe şi cu treburile de pe lîngă casă, mai ales în preajma iernii. Astfel, tinerii PPRM au tăiat lemnele pentru iarnă, au măturat ograda, au strîns iarba uscată din grădidă şi au măturat curtea.

Înainte de a pleca, Victoria le-a mulţumit studenţilor pentru ajutor, menţionînd că este prima dată cînd cineva străin vine să o ajute fără a cere o recompensă în schimb, ceea ce a uimit-o destul de mult. Ea a dorit tinerilor să rămînă mereu tot atît de optimişti şi buni la suflet.

Igor Rascazov, preşedintele Organizaţiei de Studenţi PPRM a declarat că acest proiect este util în societate, iar oamenii apreciază munca pe care tinerii o depun, de aceea Sîntem alături de voi va continua pentru toţi cei care au nevoie de ajutor.

Sursa: www.pprm.md

Valeriu Cosarciuc: Dacă Agricultura este motorul economiei, de ce avem pană la motor? Tot mai mulţi oameni se alătură proiectului PPRM “Un dar naşte un zîmbet”