Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM îşi face publică agenda priorităţilor politice

|versiune pentru tipar||
PPRM / 11 februarie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova (PPRM) declară anul politic 2014 drept unul de o importanţă deosebită. O astfel de apreciere a făcut liderul formaţiunii, Alexandru Oleinic, vorbind despre agenda priorităţilor PPRM care se anunţă drept alternativă a guvernării în acest an electoral.

“Este anul în care Partidul Popular urmează să-şi definitiveze procesul de constituire şi consolidare. Deşi PPRM este practic prezent în toate raioanele din Republică, trebuie să avem o confirmare clară a reprezentării noastre în majoritatea satelor din Moldova. Trebuie să ne convingem încă şi încă odată că mesajul nostru este cel pe care doreşte să-l audă cetăţeanul, că proiectele noastre politice au ca finalitate schimbarea în bine a vieţii oamenilor, că şansele Moldovei de a-şi recăpăta verticalitatea şi demnitatea nu sunt doar un discurs electoral”, a declarat Alexandru Oleinic.

În plan organizatoric, PPRM are printre principalele evenimente din agendă desfăşurarea conferinţelor teritoriale şi a Congresului formaţiunii. De asemenea, formaţiunea îşi propune să creeze organizaţii de tineret şi de fermieri în toate raioanele ţării.

“Atenţia pe care o acordăm agriculturii prin promovarea unor soluţii cu adevărat favorabile ţăranului ne obligă să insistăm în favoarea unor forme de organizare şi în acest mediu. În acelaşi context, Partidul Popular va insista în vederea eliminării constrângerilor în mediul de afaceri pentru a oferi şanse reale constituirii clasei de mijloc, gospodarilor, fără de care viitorul Moldovei este marcat de incertitudine”, a spus liderul PPRM.

Potrivit lui, unul dintre cele mai importante examene pe care le are de susţinut partidul în acest an sunt alegerile parlamentare din toamnă, la care PPRM va participa cu toate capacităţile. “Este acea linie dincolo de care vom putea afla cu cea mai mare exactitate cât de organizaţi şi cât de puternici suntem, cât de consolidat este partidul, cât de real este numărul susţinătorilor noştri, care sunt perspectivele formaţiunii şi ce notă merităm”, a spus Alexandru Oleinic, precizând că PPRM îşi asumă rolul de alternativă actualei guvernării.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic despre Referendumul din Găgăuzia Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale PPRM antrenaţi în traininguri de comunicare