Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale PPRM antrenaţi în traininguri de comunicare

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 februarie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a organizat pentru Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale un training în domeniul comunicării publice şi prezentării discursului politic. În cadrul şcolarizării, participanţii au exersat prezentarea discursului public în faţa audienţei şi factorii unei comunicări eficiente cu cetăţenii.

Scopul atelierului de lucru a fost otpimizarea competenţelor de comunicare în public şi motivarea preşedinţilor Organizaţiilor Teritoriale de a comunica cît mai mult cu cetăţenii prin diverse metode şi canale.

Participanţii la training, au menţionat că o astfel de şcolarizare este binevenită pentru ei, din moment ce merg în fiecare localitate din ţară, discută cu oamenii, sînt prezenţii la şedinţele Organizaţiilor Primare şi trebuie să se simtă siguri pe ei, să-şi formuleze un discurs bun şi să prezinte cetăţenilor scopul şi echipa Partidului Popular, promovînd o imagine cît mai bună a formaţiunii.

Sursa: www.pprm.md

PPRM îşi face publică agenda priorităţilor politice Consiliul Politic Naţional PPRM a aprobat Planul de acţiuni al formaţiunii pentru anul 2014 şi a stabilit ziua desfăşurării Congresului III extraordinar