Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Consiliul Politic Naţional PPRM a aprobat Planul de acţiuni al formaţiunii pentru anul 2014 şi a stabilit ziua desfăşurării Congresului III extraordinar

|versiune pentru tipar||
PPRM / 17 februarie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Consiliul Politic Naţional al Partidului Popular din Republica Moldova, întrunit în şedinţă sîmbătă, 15 februarie, a aprobat Planul de acţiuni al formaţiunii pentru anul 2014. Principalul punct inclus în agenda de lucru pentru anul curent vizează pregătirea formaţiunii pentru alegerile parlamentare din 2014. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv PPRM îşi identifică capacităţile şi instrumentele pentru promovarea mesajului partidului şi fortificarea rîndurilor formaţiunii.

În această ordine de idei planul de activitate al formaţiunii prevede Convocarea Congresului III extraordinar al PPRM, care urmează să ia decizii concrete asupra strategiei preelectorale, a Programului şi mesajului electoral, cu care formaţiunea va merge în faţa cetatenilor. Congresul PPRM urmează să aibă loc pe 17 mai anul curent. Pe lîngă agenda sa tradiţională, forul superior al formaţiunii va discuta şi chestiuni organizationale de o importanta deosebita pentru viitorul partidului.

Alexandru Oleinic, liderul PPRM, a declarat în cadrul Consililui Politic Naţional, că echipa pe care o conduce este în plin proces de consolidare. “Scopul activităţii oricărui partid este să ajungă la guvernare pentru a-şi putea realiza sarcinile incluse în program. În acest sens, în planul de acţiuni avem un capitol aparte care prevede formarea echipei guvernamentale, prin selectarea din rîndurile partidului a unui grup de profisionisti care vor elabora Programul electoral, mesajul, politica partidului pe diferite domenii, ar monitoriza situaţia social politică şi economică şi ar veni cu propuneri concrete pentru soluţionarea problemelor ţării şi al cetăţenilor săi. PPRM este capabil să devină o ALTERNATIVĂ reală actualei guvernari.” a menţionat liderul PPRM.

După discuţii şi un schimb activ de opinii, membrii Consiliului Politic a aprobat Planul de Acţiuni. Acest caiet de sarcini urmează să-şi găsească reflectare în planurile de acţiune ale tuturor Organizaţiilor Teritoriale care vor fi aprobate în cadrul Conferintţelor Raionale ale partidului în perioadea martie-aprilie, la care se vor adăuga obiective de ordin local şi sarcini concrete pentru fiecare organizaţie primară a PPRM.

Sursa: www.pprm.md

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale PPRM antrenaţi în traininguri de comunicare PPRM a făcut totalurile campaniei “Tu alegi Preşedintele Ţării!”: 150 mii de semnături pentru alegerea Preşedintelui Ţării de către întreg poporul