Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

În Organizaţiile Teritoriale PPRM continuă desfăşurarea Conferinţelor

|versiune pentru tipar||
PPRM / 3 martie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Pe parcursul săptămînii trecute, încă trei Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova şi-au desfăşurat Confeinţele locale, în cadrul cărora au fost aleşi delegaţii pentru Congresul III Extraordinar al formaţiunii. Astfel, membrii PPRM din raioanele Dubăsari, Criuleni şi Anenii Noi, au discutat în cadrul Conferinţei, Planul de acţiuni al Organizaţiei pentru anul 2014, urmînd să se întărească în toate localităţile din ţară, structurile de partid şi să se promoveze o imagine pozitivă a formaţiunii în rîndul cetăţenilor.

La Conferinţe au participat membri ai Consiliului Politic Naţional, membri ai Biroului Permanent Central şi Alexandru Oleinic, Liderul PPRM, care a apreciat responsabilitatea delegeaţilor prezenţi în sală, fiind sigur că în toate localităţile din ţară, echipa Partidului Popular întruneşte oameni gospodari şi care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în ţara noastră. Alexandru Oleinic a menţionat că echipa Partidului Popular este în plin proces de consolidare. Scopul activităţii oricărui partid este să ajungă la guvernare, pentru a-şi putea realiza sarcinile incluse în program.

Preşedinţii Organizaţiilor Teritoriale din aceste raioane, au prezentat în cadrul conferinţelor un raport de activitate pentru anul 2013, în care au punctat şi sarcinile puse în faţa membrilor PPRM şi rezultatele care au reuşit să le obţină. Liderii din teritoriu au mulţumit tuturor membrilor partidului pentru implicare şi pentru activismul de care au dat dovada pe parcursul anului trecut şi au menţionat importanţa anului 2014, care va fi un an electoral şi determinant pentru afirmarea formaţiunii.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic, liderul PPRM, privind decizia Parlamentului European de a le oferi cetăţenilor Republicii Moldova dreptul la libera circulaţie în ţările UE Alexandru Oleinic: Neonorarea obligaţiunilor asumate de către Alianţa de guvernare a condus la lipsa unui nou program cu Fondul Monetar Internaţional