Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Încă trei Organizaţii PPRM au desfăşurat Conferinţele Teritoriale

|versiune pentru tipar||
PPRM / 10 martie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Încă trei Organizaţii Teritoriale ale Partidului Popular din Republica Moldova au desfăşurat Conferinţele locale, pe parcursul săptămînii trecute. Astfel, membrii PPRM din raionul Leova, Donduşeni şi Făleşti şi-au delegat candidaţii la Congresul III Extraordinar al formaţiunii, care va avea loc în luna mai curent. Totodată, în cadrul şedinţelor, delegaţii la Conferinţe au aprobat Planul local de lucru al Organizaţiei Teritoriale pentru anul 2014, în care au fost stipulate ca sarcini primordiale promovarea imaginii PPRM în rîndul cetăţenilor şi consolidarea echipei prin crearea tuturor structurilor de partid.

În acelaşi timp, preşedinţii Organizaţiilor Teritoriael au prezentat un raport de lucru pentru anu 2013 şi prin discuţii constructive cu membrii prezenţi în sală, au identificat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă şi soluţiile pentru a le depăşi în acest an. Liderii din teritoriu au apreciat munca depusă de toţi membrii partidului şi au mulţumit conducerii pentru susţinere.

La Conferinţe au participat mai mulţi membri ai Consiliului Politic Naţional, membri ai Biroului Permanent Central şi Copreşedinţii PPRM, care au menţionat că echipa Partidului Popular întruneşte oameni gospodari şi care doresc cu adevărat o schimbare spre bine în ţara noastră. Scopul activităţii oricărui partid este să ajungă la guvernare, pentru a-şi putea realiza sarcinile incluse în program.

Sursa: www.pprm.md

Alexandru Oleinic: Situaţia de la Banca de Economii este dovada implicării Guvernului în scheme frauduloase de acaparare a proprietăţilor statului Declaraţia PPRM: Impactul scumpirii motorinei asupra agriculturii Republicii Moldova