Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Tinerii PPRM au cerut deputaţilor apartamente mai ieftine pentru popor

|versiune pentru tipar||
PPRM / 13 martie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Tinerii Partidului Popular au organizat în faţa Parlamentului Republicii Moldova un flash-mob prin care au cerut apartamente ieftine pentru popor şi nu pentru milionari. Această iniţiativă a intervenit după ce un grup de 47 de parlamentari au înaintat speakerului Igor Corman un demers prin care revendică dreptul la locuinţă şi solicită să fie construit un bloc în centrul capitalei, în care să-şi poată achiziţiona apartamente la preţuri preferenţiale.

Partidul Popular din Republica Moldova consideră această iniţiativă a deputaţilor total lipsită de temei şi o încercare ruşionoasă de a se îmbogăţi din banii cetăţenilor. Prin demersul acesta, deputaţii nu fac decît să compromită şi să discrediteze clasa politică şi instituţiile statului.

Tinerii prezenţi la eveniment au scandat în faţa deputaţilor că medicii din ţara noastră, profesorii, tinerii şi cetăţenii simpli ar trebui să aibă apartamente la preţ redus şi nu deputaţii. În condiţiile grele de trai din ţara noastră, unei familii tinere îi este foarte greu, chiar practic imposibil să-şi cumpere o locuinţă din cauza preţurilor prea mari, de aceea tinerii pleacă peste hotare, iar această iniţiativă a deputaţilor, va agrava şi mai mult problemele cu care se confruntă ei.

Sursa: www.pprm.md

Declaraţia PPRM: Impactul scumpirii motorinei asupra agriculturii Republicii Moldova PPRM salută decizia Consiliului Uniunii Europene pentru cetăţenii Republicii Moldova