Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Un dar din partea PPRM a readus zîmbetul pe faţa unui copil

|versiune pentru tipar||
PPRM / 2 iunie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Proiectul inţiat de Organizaţia de Tineret a Partidului Popular din Republica Moldova, Un dar naşte un zîmbet, a ajuns la Ohei.

Pe parcursul săptămînii trecute, cortul PPRM a fost amplasat în centrul oraşului, unde toţi oamenii cu inimă mare au fost chemaţi să pună o mînă de ajutor pentru un copil din acelaşi raion. Este vorba despre Diana Boico din satul Susleni, care suferă de o boală grea şi trăieşte doar împreună cu mama sa. Actul de binefacere s-a încheiat pe 31 mai curent, cu un concert de caritate organizat de copiii din Orhei şi din Chişinău. Totodată, un membru de partid din localitatea Susleni a dăruti Dianei un cărucior cu ajutorul căruia se va putea deplasa mai uşor.

În timpul concertului, tinerii PPRM au dăruti cadouri şi baloane colorate tuturor copiilor prezenţi în sală, dar cel mai important, ei au dăruit cîntece, zîmbete şi voie bună.

Amintim că proiectul Un dar naşte un zîmet a readus pînă la moment zîmbetul pe faţa mai multor copii, atît din orfelinate, cît şi din familii care au nevoie de ajutor.

Sursa: www.pprm.md

Congresul III Extraordinar al Partidului Popular din Republica Moldova Echipa PPRM a sărbătorit ultimul sunet împreună cu copiii de la internatul din Bulboaca