Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova are o nouă conducere

|versiune pentru tipar||
PPRM / 23 iunie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

La 22 iunie curent, membrii Consiliului Politic al Organizaţiei Teritoriale Ungheni PPRM s-au întrunit în şedinţă. Principalul subiect pe ordinea de zi l-a constituit realegerea organului de conducere a organizaţiei. Astfel, cu unanimitate de voturi, în funcţia de Preşedinte al Organizaţiei Teritoriale Ungheni a Partidului Popular din Republica Moldova a fost ales Artiom Musteaţă. Un tînăr cu o activitate şi experienţă politică bogată, care a decis să revină în viaţa politică după o pauză de 2 ani. Motivul principal al revenirii sale este situaţia din ţară şi din raionul natal.

După cum menţionează Artiom Musteaţă, a ales anume această formaţiune, deoarece crede în potenţialul pe care îl are echipa, crede în oamenii care fac parte din această echipă. Sarcina principală pusa de noul preşedinte a fost implicarea serioasă în campania electorală din acest an, care va constitui un examen pentru toate forţele politice din ţară.

La şedinţa Consiliului din Ungheni a participat Alexandru Luncari, Secretarul General al Partidului Popular din Republica Moldova, care a felicitat noul preşedinte ales şi i-a dorit succes în activitate, menţionînd că este încrezut în rezultatele pe care le va avea echipa din acest raion.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului, s-a discutat despre activitatea Organizaţiei Teritoriale Ungheni pînă la moment şi planul de acţiuni pentru perioada imediat următoare.

Sursa: www.pprm.md

Încă un agricultor a fost ajutat de Partidul Popular din Republica Moldova Conducerea PPRM la sfat cu poporul