Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Organizaţia Teritorială de Femei Ialoveni şi-a reales conducerea

|versiune pentru tipar||
PPRM / 28 iulie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Sîmbătă, 26 iulie curent, la Ialoveni, a avut loc Conferinţa Organizaţiei Teritoriale de Femei a Partidului Popular din Republica Moldova. În cadrul întrunirii s-au discutat mai multe subiecte, dar sarcina primordială de pe ordinea de zi a fost realegerea conducerii Organizţiei.

Astfel, fiind propusă ca Preşedinte a Organziaţiei Teritoriale de Femei, Ialoveni, Natalia Eremia, a fost alesă cu unanimitate de voturi în această funcţie.

Fiind prezent la eveniment, Mihai Camerzan, membrul Biroului Permanent Central al formaţiunii, a felicitat noua preşedintă, dorindu-i inspiraţie şi curaj în activitatea politică.

Mihai Camerzan a accentuat încă o dată importanţa majoră pe care o are femeia în domeniul politic, menţionînd că anume femeile, îndeplinind rol de mamă, soţie, fiică şi cunoscînd problemele cu care se confruntă familiile, trebuie promovate în funcţiile cheie ale statului. Partidul Popular promovează cu insistenţă egalitatea de gen şi valorile familiale. Aceasta este demonstrat atît prin Programul Pentru o nouă Moldovă, cît şi prin acţiunile concrete pe care le întreprinde formaţiunea.

Totodată, Nina Talmaci, vicepreşedintele Organizaţiie de Femei Naţionale, a încurajat femeile din raionul Ialoveni să se implice cît mai mult în activităţi sociale şi în domeniul politic, deoarece de multe ori anume femeia poate să propună soluţii strategige pentru problemele societăţii.

Gheorghe Buzdugan, preşedintele Organizaţiei Teritoriale Ialoveni şi-a exprimat încrederea, în cadrul conferinţei, că Oragnizaţia de Femei va deveni mult mai activă, se va implica în toate proiectele promovate de PPRM şi împreună vor atinge succesul.

La final, Natalia Eremia, a mulţumit celor prezenţi pentru susţinere, menţionînd că îşi va depune toate eforturile pentru a consolida Organizaţia de Femei din Ialoveni, pentru a mobiliza cîţi mai mulţi oameni să se implice în activitatea Partidului Popular şi pentru a promova o imagine bună a formaţiunii.

Sursa: www.pprm.md

Încă două localităţi din ţară au beneficiat de proiectul De la gospodari pentru gospodari, lansat de PPRM PPRM a finalizat proiectul De la gospodari pentru gospodari din satul Tomai, Leova