Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

PPRM a finalizat proiectul De la gospodari pentru gospodari din satul Tomai, Leova

|versiune pentru tipar||
PPRM / 28 iulie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Partidul Popular din Republica Moldova a finalizat încă un proiect De la Gopodari pentru gospodari. De această dată este vorba despre localitatea Tomai din raionul Leova, unde s-a reconstruit fîntîna din centrul satului. La deschiderea proiectului, în localitate a fost prezent Valeriu Cosarciuc, Prim vicepreşedintele Partidului Popular şi conducerea raională a formaţiunii.

Localnicii au apreciat gestul echipei PPRM, specificînd că astăzi pentru cetăţeni este important să vadă rezultate şi nu doar promisiuni, de care s-au săturat deja. Ei au menţionat că reconsturcţia aceste fîntîni are o importanţă deosebită pentru locuitorii din Tomai, deoarece izvorul ei este unul vechi, cu însemnătate istorică pentru sat.

Valeriu Cosarciuc, a mulţumit la rîndul său tuturor celor care au venit cu iniţiativa şi s-au implicat în lucrările reconstrucţiei, menţionînd că cel mai important este ca oamenii să aibă dorinţă de a face lucruri frumoase, să aibă încredere în oameni gospodari şi să se consolideze împreună pentru a schimba lucrurile spre bine. Totodată, Valeriu Cosarciuc a specificat că acesta nu este primul şi nici ultimul proiect de acest fel implementat de Partidul Popular. Formaţiunea va promova şi în continuare proiecte sociale, prin intermediul căror va implementa lucruri reale, necesare cetăţenilor.

Ion Pucalev, preşedintele Organizaţiie Teriotriale Leova a specificat că din întreg raionaul a fost aleasă anume această localitate pentru concurs, deoarece acolo locuiesc oameni cu adevărat gospodari, dornici de a-şi moderniza satul, de a-şi deschide afaceri proprii, astfel încît să nu fie nevoiţi să plece peste hotare, dar să locuiască la ei acasă.

Amintim că proiectul De la gospodari pentru gospodari a fost lansat de Partidul Popular din Republica Moldova cu scopul de a implementa acţiuni sociale în localităţile rurale din ţară şi de a demonstra că formaţiunea reprezintă o echipă credibilă, iar toate acţiunile se bazează mai întîi pe fapte reale.

Sursa: www.pprm.md

Organizaţia Teritorială de Femei Ialoveni şi-a reales conducerea Alexandru Oleinic: Bilanţul activităţii Alianţei de guvernare democratică — scandaluri şi dezamăgirea cetăţenilor