Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Încă două localităţi din ţară au beneficiat de proiectul De la gospodari pentru gospodari, lansat de PPRM

|versiune pentru tipar||
PPRM / 23 iulie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Din momentul lansării proiectului De la gospodari pentru gospodari, de către Partidul Popular din Republica Moldova, tot mai multe Organizaţii Primare depun cereri de finanţare, dorind să realizeze ceva în localitate.

La moment, se lucrează asupra constucţiei unei fîntîni pentru locuitorii satului Pruteni, raionul Făleşti şi amenajarea stadionului sportiv din satul Mateuţi, raionul Rezina.

Cetăţenii din aceste localităţi au rămas surprinşi de acest gest, deoarece astăzi se întîlnesc tot mai rar oameni şi mai ales partide politice, care să facă ceva real şi cu adevărat necesar pentru cetăţeni, cu forţe proprii şi nu din buzunarul statului, nu doar în campania electorală şi nu doar prin promisiuni, care rămîn tot promisiuni.

Proiectul De la gospodari pentru gospodari a fost lansat încă în iulie 2013, avînd ca scop de a implementa acţiuni sociale în localităţile rurale din ţară şi de a demonstra că formaţiunea reprezintă o echipă credibilă, iar toate acţiunile se bazează mai întîi pe fapte reale. Pentru Partidul Popular, grija pentru cetăţeni este primordială.

Să nu uităm: ţara, locuitorii ei, întotdeauna s-au mîndrit că sîntem buni gospodari, iar asta trebuie să o demonstrăm prin fapte.

Sursa: www.pprm.md

Echipa PPRM în vizită de lucru la Hînceşti Organizaţia Teritorială de Femei Ialoveni şi-a reales conducerea