Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPPRM

Pentru Partidul Popular Ziua oamenilor în etate este una pe deplin semnificativă, plină de emoţie şi de recunoştinţă

|versiune pentru tipar||
PPRM / 1 octombrie 2014
Partidul Popular din Republica Moldova

Pentru Partidul Popular Ziua oamenilor în etate este una pe deplin semnificativă, plină de emoţie şi de recunoştinţă. Este ziua celor care se identifică cu înţelepciunea, cu bunătatea şi cu speranţa.

Înainte de a rosti mesajul nostru de bine, cuvintele calde şi sincerele noastre urări de sănătate, trebui să recunoaştem că, spre regret, societatea, clasa politcică, guvernarea, nu au reuşit să vă facă viaţa mai uşoară. Pensia e la fel de mică, singurătatea e tot atît multă, casele bătrănilor sînt la fel de reci şi de uitate. Şi asta după ce, bătrînii sînt cei care prin munca lor nemăsurată, prin neodihna şi sacrificul lor au avut grijă ca noi, copii lor, să fim oameni cu carte, oameni cu casă şi cu pîine, oameni fără prea multe lipsuri.

Prin efortul pe care şi-l asumă, Partidul Popular vede ziua de miine a oamenilor în vărstă mai luminată, vede viaţa lor încălzită de linişte şi de grija noastră. Dovadă este nu doar mesajul sub care ne punem semnătura, dar şi faptele noastre. Mergem la bătrîni după un sfat, mergem pentru a-i întreba de sănătate, pentru a-i ajuta cu ce purtem.

Astăzi, tinerii Partidului Popular au bătut la uşa mai multor bunei din Chişinău pentru a le aduce o rază de bucurie. La fructele şi dulciurile pe care le-au adus s-au adăugat nişte mîngîieri, nişte urări de sănătate şi sincera promisiune că vor veni mai des.

Sursa: www.pprm.md

PPRM acuză puterea de încălcarea principiului reprezentativităţii poporului Constantin Tănase a plecat dintre noi