Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPRM

Partidul Regiunilor din Moldova solicită dizolvarea Partidului Naţional-Liberal

|versiune pentru tipar||
PRM / 5 decembrie 2011
Partidul Regiunilor din Moldova

Partidul Regiunilor din Moldova informează publicul cu privire la intenţia sa de a solicita anularea înregistrării şi încetarea activităţii “Partidului Naţional-Liberal”. PRM reaminteşte că, în conformitate cu p.1. Art. 3 din Legea RM cu privire la partidele politice, în Republica Moldova sunt interzise activităţile acelor partide, “care, prin statutul, programul şi/sau activitatea lor, militează împotriva suveranităţii, integrităţii teritoriale a ţării, valorilor democratice şi ordinii de drept a Republicii Moldova”. La Congresul partidului pe data de 3 decembrie PNL a confirmat natura sa ilegală, iarăşi, declarând scopul său de a lichida suveranitatea Republicii Moldova prin unirea cu un alt stat.

Partidul Regiunilor din Moldova pregăteşte în prezent o cerere oficială la Ministerul Justiţiei, care va oferi suficiente motive pentru dizolvarea acestei organizaţiei extremiste, precum este Partidul Naţional-Liberal.

Sursa: www.regions.md

Partidul Regiunilor din Moldova cere rechemare lui Iurie Reniţă de la Bucureşti Declaraţia PR cu privire la necesitatea unor acţiuni comune referitor la desfăşurarea unui referendum privind aderarea RM la Uniunea Vamală