Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Comunicat de presă al Partidului Social Democrat

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 septembrie 2010
Partidul Social Democrat

Astăzi, 1 septembrie, ziua când toate instituţiile de învăţământ din ţară şi-au deschis larg uşile pentru a începe un nou an de studii, Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat, a participat la primul sunet al clopoţelului la Şcoala internat auxiliară nr. 7 din mun. Chişinău. În cadrul careului festiv, Liderul PSD, din numele membrilor partidului, a donat elevilor de aici inventar sportiv pentru buna desfăşurare a activităţii Sălii sportive de aici. Setul de inventar cuprinde tot necesarul pentru o educaţie spotivă cât mai eficientă şi variată a elevilor.

Administraţia şcolii, din numele elevilor care suferă de disfuncţii de ordin intelectual, a mulţumit social-democraţilor pentru ajutorul acordat, exprimându-şi convingerea că relaţiile de colaborare care s-au stabilit între PSD şi Şcoala internat auxiliară nr. 7 vor cunoaşte o bună continuare.

Centrul de Presă PSD

Declaraţia PSD privind insistenţa Alianţei de guvernare de a reanima scopurile politice ale GUAM Poziţia PSD faţă de problemele învăţămîntului