Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Victor Şelin s-a întîlnit cu Valeri Kuzmin, Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 februarie 2011
Partidul Social Democrat

În dimineaţa zilei de astăzi, la sediul Partidului Social Democrat a avut loc o întrevedere între conducerea Partidului cu Ambasadorul Federaţiei Ruse în Republica Moldova dl Valeri Kuzmin avînd ca temă analiza situaţiei postelectorale şi dezvoltarea relaţiilor bilaterale între Republica Moldova şi Federaţia Rusă.

Victor Şelin, Preşedintele Partidului Social Democrat a informat diplomatul rus despre faptul, că PSD va promova şi în continuare o politică socială, va cere partidelor parlamentare să ia măsurile necesare întru ajutorarea familiilor cu venituri reduse.

De asemenea, dl Şelin a menţionat, că Partidul Social Democrat va continua activitatea în vederea reanimării sectorului agroindustrial în baza programului propus în campania electorală din 28 noiembrie 2010.

PSD consideră că doar aderarea Republicii Moldova la Spaţiul Economic Unic şi Uniunea Vamală Unică oferă o piaţă de desfacere garantată şi poate contribui la creşterea economică a ţării, care va duce şi la creşterea nivelului de trai a cetăţenilor.

La rîndul său, Excelenţa sa dl Kuzmin a salutat consecutivitatea în activităţile Partidului Social Demmocrat, precum şi a confirmat intenţia Federaţiei Ruse de a dezvolta relaţii de colaborare.

Centrul de presă PSD

Adresarea Partidului Social Democrat către Parlamentului Republicii Moldova Declaraţia PSD cu privire la stabilirea tarifelor la energia termică de către Agenţia Naţională de Reglementare în Energetică