Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Declaraţia lui Sergiu Coropceanu, ex-candidat la funcţia de Primar general de Chişinău în legătură cu declaraţia lui Igor Dodon

|versiune pentru tipar||
PSD / 21 iulie 2011
Partidul Social Democrat

După cum era şi de aşteptat, candidatul PCRM la funcţia de Primar general de Chişinău Igor Dodon a ales ce e mai uşor — să rămînă deputat în Parlamentul Republicii Moldova în schimbul muncii în cadrul Consiliului municipal Chişinău.

Prin această decizie, Dodon a confirmat spusele mele din campania electorală, că pe acest domn nu-l interesează problemele şi nevoile chişinăuienilor, ci îl interesa cariera politică.

Odată cu excluderea funcţiei de Preşedinte al Consiliului municipal Chişinău, cu care personal nu sunt de acord, Igor Dodon nu a mai găsit o posibilitate de a se face văzut la nivel local şi naţional.

În schimbul activităţii în cadrul Consiliului municipal, pentru înbunătăţirea nivelului de trai al locuitorilor capitalei, crearea locurilor de muncă, micşorarea tarifelor, dezvoltarea infrastructurii suburbiilor etc., Dodon a ales o muncă uşoară, bine plătită şi care îţi oferă posibilitate de a face declaraţii politice goale.

Doar un laş şi minciunos poate proceda în aşa fel. Cred că chişinăuienii îşi vor face concluziile necesare.

Sursa: www.psdm.md

Adresarea Preşedintelui PSD Victor Şelin către Naţiunea Moldovenească Declaraţia specială a PSD cu privire la acţiunile Ministrului Apărării, Vitalie Marinuţa