Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

Sergiu Coropceanu a participat la careul festiv de 1 septembrie al Şcolii Auxiliare nr. 7

|versiune pentru tipar||
PSD / 1 septembrie 2011
Partidul Social Democrat

Pentru majoritatea din noi, 1 septembrie rămîne a fi o zi importantă a anului, deoarece anume din această zi devenim mai conştienţi de faptul că trebuie să fim mai buni.

Astfel, Partidul Social Democrat a participat la careul festiv de 1 septembrie al Şcolii Auxiliare nr. 7 din mun. Chişinău. Sergiu Coropceanu, Secretarul General PSD a venit cu un mesaj de felicitare cu ocazia începerii anului şcolar în care a precizat cît de importante sînt eforturile comune ale părinţilor şi profesorilor şi sîrguinţa copiilor.

“Sîrguinţa copiilor nu poate fi trecută cu vederea. Partidul Social Democrat a demarat anul trecut premiul anual «Cel mai bun elev», însă în acest an îşi propune 3 premii speciale pentru 3 elevi care vor fi selectaţi de cadrul didactic în baza bunelor reuşite la învăţătură”, a declarat Sergiu Coropceanu.

Potrivit lui Coropceanu şi profesorii merită o atenţie deosebită şi o motivaţie pe parcursul anului: “Cel mai bun profesor al anului va fi premiat de către membrii Partidului Social Democrat prin care vom evidenţia nu doar respectul faţă de profesorii care ne educă copilul dar şi drept mulţumire că există profesori care educă viitoarea generaţie, cei care mîine vor decide destinul Republicii Moldova. Investiţia de astăzi reprezintă o contribuţie în viitorul de mîine”, a conchis Secretarul General PSD.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

SIS nu a permis PSD să depună flori la monumentul lui Bogdan I Declaraţia PSD: “Cine plăteşte — acela comandă”