Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

PSD îl susţine pe Vladimir Putin şi Partidul “Edinaia Rossia”

|versiune pentru tipar||
PSD / 27 septembrie 2011
Partidul Social Democrat

Astăzi, 27 septembrie, Partidul Social Democrat a îndreptat o scrisoare de felicitare în adresa Preşedintelui Partidului “Edinaia Rossia” (Единая Россия), d-l Vladimir Putin, cu ocazia încheierii lucrărilor Congresului XII al Partidului, care a avut loc pe 23–24 septembrie la Moscova, şi a întrunit mai mult de 11 mii de delegaţi şi invitaţi.

În textul scrisorii se spune, că Hotărîrile primite de Congres, sunt foarte importante nu numai pentru dezvoltarea stabilă a Rusiei, dar şi pentru ţările-partenere ale Comunităţii Statelor Independente, membrul căreia este şi Republica Moldova.

În scrisoarea sa, Partidul Social Democrat a salutat Hotărîrea Congresului despre înaintarea d-lui Vladimir Putin, în calitate de candidat la funcţia de Preşedinte al Federaţiei Ruse, la alegerile prezidenţiale din 2012, şi aprobare listei federale a candidaţilor la funcţia de deputat al Dumei de Stat, pentru alegerile parlamentare din 4 decembrie 2011.

De asemene Partidul Social Democrat a menţionat despre importanţa Hotărîrilor primite la Congres pentru dezvoltarea proceselor de integrare în cadrul CSI, subliniind că pledează pentru aderarea Moldovei la Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan.

În final, Partidul Social Democrat i-a urat Partidului “Edinaia Rossia” victorie la alegerile în Duma de Stat, în fruntea listei căreia va fi Preşedintele Federaţiei Ruse d-l Dmitrii Medvedev, iar personal d-lui Vladimir Putin, victorie la alegerile prezidenţiale din 2012.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

Apărarea lui Dumitru Pulbere de la înlăturarea din funcţie — constituie apărarea Constituţiei Republicii Moldova PSD: Demiterea din funcţie a Preşedintelui Curţii Constituţionale Dumitru Pulbere — acţiune planificată a AIE